Våra tjänster

Tack vare vårt team av kompetenta och kreativa medarbetare, kan vi erbjuda en riktigt bra bredd av tjänster inom kontorsanpassningar. Oavsett om ni önskar hjälp med en totalrenovering från golv till tak, flytt av innerväggar eller endast mindre förändringar som nytt möblemang och nya ytskikt – är vi rätt företag att kontakta. När ni anlitar oss kan ni förstås också alltid känna er trygga med att alla arbeten, stora som små, blir professionellt utförda enligt gällande byggregler. Vi renoverar, optimerar och förnyar utifrån era önskemål – alltid med slutresultat i toppklass.

Lite av vad vi kan erbjuda:

 Renovering av ytskikt: Uppfräschning av tak, väggar, golv och snickeridetaljer. Rådgivning och planering kring val av färgsättning och material.

  • Förändring av lokalens planlösning: Vi river och flyttar väggar för att skapa en lokal med en planlösning som är bättre anpassad för er verksamhet.
  • Totalrenovering av kontorslokal samt biytor som kök och WC: Innefattar alltifrån rivning och ombyggnation, till färdigställande av ytskikt, montering av nya möbler samt installation av el och IT.

Anpassa kontoret utifrån verksamhet, stil och känsla

 Ingen kontorsmiljö är den andra lik. Likaså gäller verksamheter och företag. Vi vet hur viktigt det är med en bra och trivsam kontorsmiljö för att medarbetare ska trivas och för att ett företag ska kunna blomstra. Därför lägger vi stort fokus på att ta fram skräddarsydda lösningar för varje unikt företag, med stor lyhördhet för såväl praktiska och funktionella behov, som inredningsstil och vilken typ av känsla som önskas. Kontakta oss för ett personligt och snyggt kontor – optimalt anpassat utifrån just er verksamhet.

logo